logo


 • Kortrijkstraat 26
  9800 Deinze
  09 386 22 91

  open:
  9u30 - 12u00
  14u00 - 18u30
  zondag en maandag
  gesloten

We zoeken samen met u naar de beste schoen voor uw voet.

 • Schoenen die 'goed' zijn voor uw voeten bieden een hoog loopcomfort door hun constructie. Overbelasting van gewrichten, spieren en banden wordt voorkomen door een stevige hielsluiting, ingebouwde demping, grote stabiliteit, aanvaardbare hoogteverschillen tussen hiel en bal van de voet en een steungevend voetbed.

 • Goed voetklimaat creĆ«ren, waarbij leder het materiaal bij uitstek blijft.

 • Passende schoenen verkopen: binnenlengte, wreefhoogte en breedte moeten correct zijn. Wij hebben schoenen in verschillende wijdtematen en de betere fabrikanten werken ook met halve lengtematen.

 • Wanneer je losse steunzolen draagt is het zeker van groot belang dat je hiervoor een passende schoen hebt. Ieder type steunzool (halve of volledige orthopedische zolen in leder of in kunststof, podologische zolen) vraagt een passend type schoen. Voor steunzolen bestaan sportieve en geklede schoenen, sandalen, open schoenen, laarzen en muiltjes.
Bij bepaalde voetaandoeningen (hielspoor, fasciitis plantaris, doorgezakte voorvoet, hallux valgus, hallux rigidus, allergieƫn, spreidvoet, knikvoet, achillespeesontsteking, syndroom van Dorsum, ...) gaan we op zoek naar de meest geschikte schoen in functie van het probleem. Dit kan al dan niet in combinatie met een (steun)inlegzool. Uiteraard wordt er ook rekening gehouden met het gebruik van de schoen (een staand beroep, wandelen, ...).

Schoenen worden aangepast in functie van bepaalde voetvervormingen.

Wij geven ook schoenadvies voor mindermobiele mensen in het kader van valpreventie.

We staan u graag bij met raad en daad!